Dj Blue Ro `s Blog

Rihanna sexy si provocatoare in pictorialul pentru Rolling Stone! FOTO

Dupa ce a aparut pe coperta revistei intr-o pereche de pantaloni scurti atat de mulati incat am crezut ca sunt pictati, Rihanna apare in pozele din interiorul revistei in alte doua tinute super hot!

Acum doua zile am vazut si o parte a interviului dat de RiRi pentru Rolling Stone, in care recunostea ca-i place violenta sexuala

In continuarea aceluiasi interviu, Rihanna a vorbit despre zvonurile legate de relatiile ei, problemele din copilarie si abuzurile la care a fost supusa si, mai ales, despre Chris Brown si motivul pentru care l-a rugat pe judecator sa ridice ordinul de restrictie impus cantaretului.

„Asta e decizia mea,” a spus Rihanna. „Nu inseamna ca o sa ne impacam sau ca o sa mai vorbim vreodata. Inseamna doar ca nu am mai vrut sa obiectez in fata judecatorului.” RiRi a spus ca nu a mai vorbit cu Chris inca de la incidentul respectiv. „Nu trebuie sa mai vorbesc vreodata cu el in viata mea,” a spus artista. „Pur si simplu nu am vrut sa-i mai ingreunez viata din punct de vedere profesional. Ce a facut el a fost o chestie personala – nu a avut nimic de-a face cu cariera lui.”

Reclame

aprilie 2, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: