Dj Blue Ro `s Blog

Google devine GaGa intr-un super interviu! VIDEO

Lady GaGa a fost invitata Musicians@Google, pentru care a dat un interviu de o ora in care a vorbit despre motivul pentru care are tatuaje doar pe partea stanga a corpului, alte cantarete si albumul Born This Way.

Urca pe scena acoperita de sange si considera coarnele care-i ies din frunte drept o alegere stilistica foarte buna, ii place whisky-ul sec si a fost dependenta de cocaina la un moment dat, si totusi GaGa este partial conservatoare datorita tatalui sau.

Mama Monstru a spus ca motivul pentru care are tatuaje doar pe partea stanga a corpului sau tine de dorinta tatalui ei. „Tatal meu m-a rugat sa raman partial normala. Asa ca am tatuaje doar pe partea stanga.”

Gaga a vorbit in interviu si despre Rebecca Black, noua senzatie a internetului pe care toata lumea a acuzat-o ca ar canta una dintre cele mai proaste melodii din istoria muzicii, si a spus „Rebecca Black e geniala si oricine spune ca melodia e super proasta nu stie ce vorbeste.”

Cantareata a spus, totodata, ca-si va face si debutul regizoral odata cu viitorul sau videoclip pentru piesa „Judas”, la care va lucra alaturi de Laurieann Gibson. „Piesa este despre a-ti recunoaste partea intunecata pentru a putea sa revii la lumina,” a spus GaGa. „E foarte buna de dans si suna ca si cum s-ar potrivi pe un album pop a unui preot.” 

Lady GaGa a cantat si cateva dintre versurile piesei mai apoi: „‘When he comes to me, I am ready/ I’ll wash his feet with my hair if he needs/ Forgive him when his tongue lies through his brain/ Even after three times, he betrays me/ I’ll bring him down, a king with no crown.”

Vezi interviul integral mai jos!

Anunțuri

Martie 24, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: