Dj Blue Ro `s Blog

Omul cu Sobolani, Silent Strike si Andrei Rosu vin la Alternative Nation!

Duminica, 20 martie, de la ora 23:00, MTV ii prezinta pe Omul cu sobolani si Silent Strike intr-o noua editie marca Alternative Nation! Nu va lipsi nici Andrei Rosu, romanul care a participat la maratonul de la Polul Nord.

Omul cu sobolani, trupa romaneasca care a facut senzatie cu piese ca „Mainile sus”, „Razna” sau „Doua beri goale pentru una plina” canta in premiera la Alternative Nation doua dintre piesele ce se vor regasi pe noul album al formatiei.  Acesta va contine sase hituri vechi romanesti cantate in stilul OCS, precum: „Pseudofabula”, piesa ce apartine trupei Rosu si Negru sau „De va veni la tine vantul” – Mondial. Telespectatorii le pot asculta in premiera la Altenativ Nation, duminica, 20 martie, de la ora 23:00 numai la MTV!

Trupa pregateste si un videoclip pentru piesa „Pseudofabula” la care sunt invitati sa participe toti fanii trupei. Acestia au posibilitatea sa apara in videoclipul trupei daca se filmeaza cantand piesa. Pentru mai multe detalii despre realizarea clipului fanii pot accesa site-ul www.blogulcusobolani.wordpress.com.

Pe langa trupa Omul cu sobolani, Alternative Nation il mai are invitat si pe  Silent Strike care va canta doua piese alaturi de Deliric1, iar Andrei Rosu, fostul membru al grupului Gaz pe Foc, da o lectie de curaj tuturor romanilor si vorbeste despre maratonul de la Polul nord la care a participat anul trecut.

Reclame

Martie 20, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: