Dj Blue Ro `s Blog

Oana Zavoranu: Pepe? Un derbedeu, un mort, un needucat!

Rasturnare de situatie in scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe. Sambata seara, solistul si-a facut bagajele si a plecat, pe sest, intr-o vacanta prelungita, in Europa. Luata prin surprindere, Oana a facut o criza de nervi.

Pepe si Oana Zavoranu

De o saptamana se balacaresc ca la usa cortului si la televizor, si in ziare. Primul care a cedat nervos este Pepe. Satul de scandalul cu Oana Zavoranu, artistul a decis sa-si ia lumea in cap si sambata seara, el a parasit, in secret, Romania si, impreuna cu un prieten, a plecat sa hoinareasca prin Europa. Nu se stie insa, pentru cat timp: „Sunt plecat din tara. Nu stiu unde ma indrept si cand ma intorc. Am plecat cu masina. Vreau sa vad 6-7 tari din Europa”, ne-a declarat Pepe. Instiintata ca sotul sau a fugit sa se distreze in strainatate si sa uite de tot scandalul de acasa, Oana a luat foc si l-a facut cu ou si cu otet.

Reclame

martie 14, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

2 comentarii »

  1. A FACUT BINE,BRAVO LUI!!!!!!!!!

    Comentariu de tesoruccio49 | martie 14, 2011 | Răspunde

  2. Daca este adevarat ca Oana la inselat a facut bine ca a plecat, dar Pepe daca erai un barbat adevarat nu faceai circul care_l faci in fiecare zi pentru bani, sa inteleg ca nu mai te cheama nimeni sa canti si ai inceput sa castigi bani ca o mahalagioaica, recunosc ca nu_mi place cum canti dar nu am stiut ca ai un asemenea caracter rusine esti persoana publica si ar trebui sa te porti decent ,crezi ca asa i ti faci publicitate e bine gresesti i ti faci publicitate negativa mai decent se poarta Oana decat tine.

    Comentariu de Tant Ica | martie 24, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: