Dj Blue Ro `s Blog

Miley Cyrus se ia la bataie cu un paparazzo! VIDEO

Miley Cyrus e, de obicei, prietenoasa cu paparazzi si nu pare genul care sa-si iasa din fire si sa reactioneze urat in prezenta lor.

Lucrurile au luat-o putin razna, insa, atunci cand un paparazzo a lovit-o pe mama ei, Tish, cu aparatul in timp ce acestea paraseau un restaurant la care luasera cina.

E greu de observat din video cat de tare a fost lovita mama lui Miley, dar tanara de 18 ani a sarit imediat in ajutorul ei si l-a pus la punct pe fotograful neatent.

“Hei, tocmai mi-a lovit mama cu camera ta! Ai intrat in ea cu camera. Niciodata sa nu mai faci asta! Aproape ai lovit-o! Sa nu mai faci asta!”, a strigat Miley la paparazzo.

Poate ca familia ei nu trece prin cea mai grozava perioada, dar, cu siguranta, Miley stie sa ia apararea persoanelor dragi, daca e nevoie.

Miley Cyrus si mama ei, Tish, luau masa la un restaurant din California, si, ca de obicei, cativa paparazzi o asteptau afara.  Dupa ce au plecat din restaurant, in timp ce se indreptau spre masina, paprazzi au incercat sa se apropie de ele, iar un fotograf s-a apropiat chiar prea mult.

Hei, tocmai mi-a lovit mama cu camera ta! Ai intrat in ea cu camera. Niciodata sa nu mai faci asta! Aproape ai lovit-o! Sa nu mai faci asta!”, a strigat Miley la paparazzo.

VEZI PE PROTV.RO CE S-A INTAMPLAT SI VIDEOCLIPUL CU SCENA IN CARE MILEY TIPA LA PAPARAZZO!

Reclame

Martie 10, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: