Dj Blue Ro `s Blog

CONCERT- Tara si DJ Liviu Hodor vor canta sambata, 12 martie, la finala concursului “Alatura-te echipei Cozeur”

Tara si Liviu Hodor Doi dintre cei mai in voga cantareti de muzica dance din Romania, Tara si DJ Liviu Hodor, se vor afla in aceasta sambata in mijlocul baimarenilor. Ei sunt invitati speciali in cadrul finalei concursului de talente “Alatura-te echipei Cozeur”, initiat de creatorul de moda Lorand Coza. Castingul s-a desfasurat pe o durata de trei saptamani, fiind transmis la Televiziunea eMaramures. Concertul Tara si DJ Liviu Hodor va avea loc in Gold Plaza, de la ora 19.30, iar in deschidere vor urca pe scena modelele din echipa lui designerului.

La acest sfarsit de saptamana, va avea loc finala concursului de talente “Alatura-te echipei Cozeur”. Cu acest prilej, se va sti care dintre concurenti se vor alatura echipei de modele a creatorului de moda. Castigatorii vor lua parte la spectacole si prezentari de moda si vor primi si un premiu surpriza din partea organizatorilor.

Pe langa reprezentantiile celor 13 concurenti ramasi in cursa, publicul va avea parte de un concert sustinut de Tara si DJ Liviu Hodor, cei care au spart topurile cu piesa “Dream with you”. Show-ul celor doi va avea loc pe scena de la parterul mallului si va incepe la ora 19.30. In deschidere, de la ora 19.00, modele de la Cozeur le vor oferi celor prezenti un spectacol de moda si dans inspirat din perioada anilor ’20-’80.

Ulterior, distractia se va muta la etajul II al centrului domercial, in Symphony Pub, unde se va tine finala concursului. Inainte de a se anunta castigatorii, Tara si Liviu vor face un bis pentru fanii lor cu hiturile “Happy for you” si “Dream with you”.

Finala concursului de talente “Alatura-te echipei Cozeur” va fi transmisa la Televiziunea eMaramures, in cadrul emisiunii eMonden special, sambata, 19 martie, de la ora 19.00. Emisiunea va putea fi vazuta in reluare duminica, 20 martie, cu incepere de la ora 15.30.

Anunțuri

Martie 10, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: