Dj Blue Ro `s Blog

Leonard Doroftei, acuzat de un fost angajat ca l-a luat la pumni

Leonard Doroftei a dat cu subsemnatul la politie, dupa ce un angajat de-al lui s-a plans ca l-ar fi lovit. Este vorba despre un barman care sustine ca Doroftei l-a luat la pumni in restaurantul din Ploiesti detinut de fostul campion.

La randul lui, si Leonard Doroftei si-a reclamat angajatul pentru defaimare.

Barmanul spune ca incidentul s-a petrecut intr-o noapte, la sfarsitul programului. Motivul: o apa minerala! Mai exact, el si-ar fi servit prietena cu apa, iar Doroftei l-a suspectat ca nu a marcat pe casa comanda. I-a cerut angajatului bonul si, cand acesta i-a replicat sa-l caute singur, s-ar fi iscat scandalul.

Leonard Doroftei neaga ca si-ar fi lovit subalternul. In schimb, recunoaste ca il suspecteaza pe barman de furt si isi aminteste si ca ar fi tipat la el in seara cu pricina. Dealtfel, spune Doroftei, „daca l-as fi lovit, sigur s-ar fi vazut”.

Intre cei doi nu e cale de impacare. De altfel, barmanul si-a dat demisia din restaurantul lui Doroftei, unde lucra de cateva luni.

Leonard Doroftei este cunoscut pentru strictetea cu care isi conduce afacerea, dar pana acum nu a mai fost acuzat vreodata de violenta. El detine de mai bine de patru ani un restaurant in centrul Ploiestului, unde s-a stabilit cu intreaga familie.

Reclame

martie 4, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: