Dj Blue Ro `s Blog

Taylor Momsen intr-un nou set de poze super provocatoare! GALERIE FOTO

Taylor Momsen ignora in totalitate orice reguli si isi arata partea rebela din nou intr-un pictorial pentru Light Me Up.

Si cum altfel ai putea sa le arati tuturor celor care reprezinta autoritatea si regulile ca nu-ti pasa de nimic decat calatorind prin lume in turnee, cantand intr-o trupa de punk-rock si pozand in chiloti si sutien la nici 18 ani.

Bine, nu ca ar fi prima data cand Taylor face asta. Prima data cand Taylor a aparut in chiloti si sutien a fost in videoclipul piesei „Make Me Wanna Die” Intre timp au mai aparut niste pictoriale destul de indecente pentru varsta ei, dar ne-am dat seama ca tanara cantareata nu este in cautarea faimei cu aceste fotografii, ci pur si simplu isi intareste imaginea de fata rea pe care si-a creat-o si, mai important, pur si simplu nu-i pasa de nicio critica.

sursa mtv

Reclame

februarie 9, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , ,

Un comentariu »

  1. […] Taylor Momsen intr-un nou set de poze super provocatoare! GALERIE FOTO Thu Feb 10, 2011 0:42 am Taylor Momsen ignora in totalitate orice reguli si isi arata partea rebela din nou intr-un pictorial pentru Light Me Up. Si cum altfel ai putea sa le arati tuturor celor care reprezinta autoritatea si regulile ca nu-ti pasa de nimic decat calatorind prin lume in turnee, cantand intr-o trupa de punk-rock si pozand in chiloti […] […]

    Pingback de Taylor Momsen intr-un nou set de poze super provocatoare! GALERIE FOTO - Ziarul toateBlogurile.ro | februarie 9, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: