Dj Blue Ro `s Blog

Britney Spears lanseaza un nou teaser pentru ‘Hold It Against Me’! VIDEO PREVIEW

Oamenii din echipa lui Britney Spears fie sunt foarte sadici fie incearca un mod complet nou de a promova lansarea unui videoclip.

Pe parcursul ultimelor cinci zile, producatorii lui Britney au postat online clipuri foarte scurte de doar cateva secunde din care, teoretic, ar trebui sa ne facem o idee asupra a cum va arata videoclipul final.

Si trebuie sa spunem, la cat de mult a fost promovat acest videoclip si tinand cont de felul in care arata aceste teasere, ne asteptam la un videoclip senzational, asa ca Britney ar fi bine sa fi tinut cont de asta si sa nu ne dezamageasca.

Pana acum au aparut cinci teasere din videoclipul futurist al piesei „Hold It Against Me”, pe care le poti vedea mai jos. In primul teaser Britney apare intr-o camera intunecata in care singura lumina vine de la ecranele care o inconjoara. In al doilea teaser vedem scena cu microfoanele pe care Britney a prezentat-o inainte doar printr-un still din videoclip. In cel de-al treilea apar doar niste ecrane pe care sunt proiectate videoclipurile celor mai de succes hituri ale lui Britney, iar in ultimele doua videoclipuri Britney apare alaturi de cativa dansatori intr-o incapere luminata foarte puternic.

Britney Spears teaser 1

Britney Spears teaser 2

Britney Spears teaser 3

Britney Spears teaser 4

Britney Spears teaser 5

Anunțuri

Februarie 9, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: