Dj Blue Ro `s Blog

Lady GaGa alaturi de Bill Clinton si Didier Drogba in Topul Celor Mai Influenti Oameni! FOTO si VIDEO

Revista Time a alcatuit o lista care cuprinde cei mai influenti 100 de oameni in lume in 2010, bazat pe realizarile lor in domeniile in care acestia actioneaza sau au actionat.

Lista cuprinde personalitati politice, sefi de state, sportivi, artisti, scriitori si oratori, iar Lady GaGa a fost nominalizata de catre Cindy Lauper drept cea mai influenta artista din industria muzicala.

Am auzit pentru prima data de Lady GaGa prin intermediul unui prieten comun. Vorbea de ea in continuu. Apoi am ascultat muzica ei si m-am gandit, ‘Oau, imi place pustoaica asta!'” si-a inceput argumentatia Cindy Lauper.

„Jobul unui artist este sa surpinda lumea – fie prin vorbe, sunete, versuri sau melodii – asa cum este ea in momentul respectiv. Muzica lui Lady GaGa prezinta perfect lumea in care traim. Azi mergi in cluburi si te intrebi cine sunt copiii astia de merg in cluburi. Niciunu nu pare sa aiba un job. Cum isi permit sa mearga acolo? Piesa ei, ‘Beautiful, Dirty, Rich’, explica exact asta.[…] Versurile lui Lady GaGa sunt intotdeauna la obiect. Cand incepe ‘Bad Romance’, muzica te face atent imediat. Apoi ea incepe sa cante cu versurile ‘Vreau uratenia ta/Vreau boala ta,’ si brusc esti foarte atent la ce se intampla. Majoritatea pieselor de la radio sunt mediocre, dar GaGa isi prezinta ideile intr-un mod foarte sofisticat,” si-a argumentat Cindy alegerea.

Pe langa Lady GaGa, Robert Pattinson, Oprah, Taylor Swift, Elton John, Ricki Gervais si James Cameron se afla pe lista celor mai influenti artisti din lume in 2010. Didier Drogba a fost nominalizat la categoria Eroi, alaturi de fostul presedinte american, Bill Clinton, Jet Li si Serena Williams.

Pe langa nominalizare, GaGa a si pozat intr-un mod spectaculos pentru revista, iar poza si nominalizarea ei le poti vedea mai jos.

Vezi aici lista completa a nominalizarilor.

Lady GaGa alaturi de Bill Clinton si Didier Drogba in Topul Celor Mai Influenti Oameni! FOTO si VIDEO

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

 

Anunțuri

Februarie 6, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: