Dj Blue Ro `s Blog

Cum sa castigi la Loto. Explica un american care a ghicit numerele de 7 ori

Isprava unui american din Florida care a devenit milionar este deja obiect de studiu. Pentru ca reusit sa ghiceasca numerele de atatea ori, el este convins ca a descifrat misterul.

Barbatul mai recomanda ca, atunci cand biletul se dovedeste a fi castigator, norocosul sa investeasca o parte din suma tot in bilete la loterie.

Castigurile sale depasesc un milion de dolari, insa carcotasii s-au grabit sa comenteze ca n-are niciun secret, ci este pur si simplu extrem de norocos.

„Nu va alegeti numerele rapid, la intamplare. Este foarte important ca acea combinatia de numere pe care o joci sa nu fi iesit vreodata castigatoare”, sunt primele sfaturi ale lui castigatorul Richard Lustig.

Reclame

Februarie 6, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Cum sa castigi la Loto. Explica un american care a ghicit numerele de 7 ori Sun Feb 06, 2011 2:03 am Isprava unui american din Florida care a devenit milionar este deja obiect de studiu. Pentru ca reusit sa ghiceasca numerele de atatea ori, el este convins ca a descifrat misterul. Barbatul mai recomanda ca, atunci cand biletul se dovedeste a fi castigator, norocosul sa investeasca o parte din suma tot in bilete la loterie. Castigurile […] […]

    Pingback de Cum sa castigi la Loto. Explica un american care a ghicit numerele de 7 ori - Ziarul toateBlogurile.ro | Februarie 6, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: