Dj Blue Ro `s Blog

J.Lo a scapat de celulita. Photoshop sau tratament miraculos?!

Acum aproape trei luni de zile soca intr-un concert in Puerto Rico, cu celulita de pe picioare. Prezenta zilele trecute la un eveniment in New York, Jennifer Lopez a afisat o silueta de invidiat si nici urma de aspectul de coaja de portocala.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a optat pentru evenimentul de la New York pentru o tinuta extrem de scurta, atat pentru a-si pune in evidenta picioarele bine lucrate, cat si pentru a fi in ton cu campania a carei imagine si este. Artista a devenit primul ambasador international al unei lame de ras.

Fotografiile realizate la eveniment au starnit ceva controverse. Cum a reusit oare vedeta sa scape de celulita de pe picioare intr-un timp atat de scurt?

Variantele ar fi doua: fie pozele au fost prelucrate in Photoshop, fie J.Lo a descoperit un tratament miraculos care a scapat-o in doar cateva luni de aspectul de coaja de portocala.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez Jennifer Lopez

Reclame

Februarie 4, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

1 comentariu »

  1. […] J.Lo a scapat de celulita. Photoshop sau tratament miraculos?! Fri Feb 04, 2011 6:20 am Acum aproape trei luni de zile soca intr-un concert in Puerto Rico, cu celulita de pe picioare. Prezenta zilele trecute la un eveniment in New York, Jennifer Lopez a afisat o silueta de invidiat si nici urma de aspectul de coaja de portocala. Jennifer Lopez a optat pentru evenimentul de la New York pentru o […] […]

    Pingback de J.Lo a scapat de celulita. Photoshop sau tratament miraculos?! - Ziarul toateBlogurile.ro | Februarie 4, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: