Dj Blue Ro `s Blog

Britney Spears e ‘Femme Fatale’ pentru noul ei album! FOTO

Britney Spears a anuntat in sfarsit numele noului ei album, care urmeaza sa fie lansat pe 15 Martie.

Britney a postat ieri pe Twitter coperta noului album si a dezvaluit faptul ca albumul care iese pe 15 Martie va fi numit „Femme Fatale”.

Coperta albumului nu difera foarte mult de cea a single-ului „Hold It Againts Me”, avand-o in prim plan tot pe Britney intr-o poza seducatoare.

„Sexy si Puternica. Periculoasa si totusi Misterioasa. Linistita si Increzatoare!”, asa a descris Britney coperta albumului pe Twitter. „Tot sufletul meu si tot ceea ce mi s-a intamplat in ultimii doi ani se va regasi pe acest album. Am dat tot ce am mai bun pentru el. Albumul asta e pentru voi, fanii mei, care m-ati ajutat intotdeauna si ati fost alaturi de mine la fiecare pas! Va iubesc pe toti!” a mai scris Britney pe Twitter.

Reclame

Februarie 4, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Britney Spears e ‘Femme Fatale’ pentru noul ei album! FOTO Fri Feb 04, 2011 6:34 am Britney Spears a anuntat in sfarsit numele noului ei album, care urmeaza sa fie lansat pe 15 Martie. Britney a postat ieri pe Twitter coperta noului album si a dezvaluit faptul ca albumul care iese pe 15 Martie va fi numit “Femme Fatale”. Coperta albumului nu difera foarte mult de cea a single-ului “Hold It […] […]

    Pingback de Britney Spears e ‘Femme Fatale’ pentru noul ei album! FOTO - Ziarul toateBlogurile.ro | Februarie 4, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: