Dj Blue Ro `s Blog

Kim Kardashian super hot in costum de baie! GALERIE FOTO

Desi abia ce a zis ca nu mai vrea sa pozeze goala sau, in orice caz, atat de dezgolita, Kim Kardashian incinge iar paginile unei reviste cu un pictorial incendiar.

Daca nu pentru altceva, macar pentru faptul ca ne putem gandi la vara si la caldura uitandu-ne la Kim cum se balaceste in costum de baie in pictorialul realizat pentru editia din Martie a revistei FHM.

In cadrul interviului acordat revistei Kim spune ca nu se simte atat de sexy cum o considera toata lumea si ca este destul de speriata de micile imperfectiuni, dar si ca este o romantica incurabila asa ca ii este imposibil sa nu aiba o relatie pentru o perioada lunga de timp.

Mici imperfectiuni sau nu, noi nu ne plangem. Enjoy!

Reclame

februarie 2, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , ,

Un comentariu »

  1. […] Kim Kardashian super hot in costum de baie! GALERIE FOTO Thu Feb 03, 2011 1:30 am Desi abia ce a zis ca nu mai vrea sa pozeze goala sau, in orice caz, atat de dezgolita, Kim Kardashian incinge iar paginile unei reviste cu un pictorial incendiar. Daca nu pentru altceva, macar pentru faptul ca ne putem gandi la vara si la caldura uitandu-ne la Kim cum se balaceste in costum de […] […]

    Pingback de Kim Kardashian super hot in costum de baie! GALERIE FOTO - Ziarul toateBlogurile.ro | februarie 2, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: