Dj Blue Ro `s Blog

Dr. Dre lanseaza varianta finala a piesei ‘I Need A Doctor’ feat Eminem si Skylar Grey! AUDIO PREMIERA

Dupa ce nenumarate versiuni mai mult sau mai putin finale au aparut online, Dr Dre a lansat, in sfarsit, versiunea finala a singleului „I Need A Doctor” in paralel cu relansarea site-ului sau oficial.

Piesa, realizata in colaborare cu Eminem si Skylar Grey a fost indelung asteptata de fani, la fel ca si albumul sau, a carui data de lansare ramane in continuare incerta. Singleul a fost lansat azi pe iTunes si este deja pe primul loc la downloaduri.

„I Need A Doctor” va avea parte si de un videoclip cat de curand, videoclip care este regizat de Allen Hughes, acelasi om din spatele filmelor. Menace II Society si The Book of Eli, asa ca va fi cu siguranta ceva spectaculos.

Enjoy!

Reclame

Februarie 2, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Dr. Dre lanseaza varianta finala a piesei ‘I Need A Doctor’ feat Eminem si Skylar Grey! … Thu Feb 03, 2011 1:42 am Dupa ce nenumarate versiuni mai mult sau mai putin finale au aparut online, Dr Dre a lansat, in sfarsit, versiunea finala a singleului “I Need A Doctor” in paralel cu relansarea site-ului sau oficial. Piesa, realizata in colaborare cu Eminem si Skylar Grey a fost indelung asteptata de fani, la fel ca si albumul sau, […] […]

    Pingback de Dr. Dre lanseaza varianta finala a piesei ‘I Need A Doctor’ feat Eminem si Skylar Grey! AUDIO PREMIERA - Ziarul toateBlogurile.ro | Februarie 3, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: