Dj Blue Ro `s Blog

Cheryl Cole superba la concertul caritabil Children In Need! GALERIE FOTO

BBC organizeaza in fiecare an un concert caritabil numit Children In Need, concert la care participa cei mai in voga artisti.

Anul acesta printre artistele care au urcat pe scena s-au aflat Cheryl Cole, Kylie Minogue, Alexandra Burke si Pixie Lott.

De departe, insa, cea care a atras cea mai mare atentie a fost Cheryl, care a urcat pe scena intr-un corset rosu super sexy si cu tatuajul de pe picior la vedere.

Nu stim exact in ce fel se vor bucura copiii nevoiasi din lume de aceasta aparitie a cantaretei, dar cu siguranta cei care au urmarit showul au donat mai multi bani cat aceasta a fost pe scena.

Enjoy!

Anunțuri

Februarie 2, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Cheryl Cole superba la concertul caritabil Children In Need! GALERIE FOTO Thu Feb 03, 2011 1:33 am BBC organizeaza in fiecare an un concert caritabil numit Children In Need, concert la care participa cei mai in voga artisti. Anul acesta printre artistele care au urcat pe scena s-au aflat Cheryl Cole, Kylie Minogue, Alexandra Burke si Pixie Lott. De departe, insa, cea care a atras cea mai mare atentie a fost Cheryl, […] […]

    Pingback de Cheryl Cole superba la concertul caritabil Children In Need! GALERIE FOTO - Ziarul toateBlogurile.ro | Februarie 2, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: