Dj Blue Ro `s Blog

Marina and The Diamonds se ia de artistii pop in ‘Sex, Yeah!’ AUDIO PREMIERA

Cantareata de origine galeza Marina And The Diamonds, adica Marina Diamandis, se pregateste de lansarea celui de-al doilea album cu un prim single, „Sex, Yeah!”.

In ciuda titlului provocator, piesa este una extrem de buna si are parte de niste versuri mult peste media cu care ne-au obisnuit majoritatea cantaretelor din ziua de azi.

Marina vorbeste in piesa despre faptul ca muzica facuta azi nu mai stimuleaza cu nimic imaginatia copiilor si tinerilor. “Nothing is provocative anymore, even for kids / No room for imaging, cause everyone’s seen everything,” canta Marina in „Sex, Yeah!”, care ne sfatuieste, de asemenea, sa nu inghitim cu una cu doua ceea ce ne spun vedetele pop.

Trebuie sa spunem ca suntem de-acord cu ceea ce zice Marina in versurile acestei piese si ca, din pacate, muzica si creativitatea in muzica au cam fost inlocuite de programe de calculator, versuri vulgare si videoclipuri in care artistele parca se bat pentru titlul de cea mai dezbracata.

Tu ce parere ai? Enjoy!

Reclame

februarie 1, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. […] Marina and The Diamonds se ia de artistii pop in ‘Sex, Yeah!’ AUDIO PREMIERA Tue Feb 01, 2011 22:31 pm Cantareata de origine galeza Marina And The Diamonds, adica Marina Diamandis, se pregateste de lansarea celui de-al doilea album cu un prim single, “Sex, Yeah!”. In ciuda titlului provocator, piesa este una extrem de buna si are parte de niste versuri mult peste media cu care ne-au obisnuit majoritatea cantaretelor din ziua de azi. Marina […] […]

    Pingback de Marina and The Diamonds se ia de artistii pop in ‘Sex, Yeah!’ AUDIO PREMIERA - Ziarul toateBlogurile.ro | februarie 1, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: