Dj Blue Ro `s Blog

Kim Kardashian suparata foc ca a aparut goala in revista W! GALERIE FOTO

Anul trecut Kim Kardashian a facut furori cu pictorialul incendiar din revista W, in care corpul ii era acoperit doar de o fina pelicula de vopsea argintie.

Desi toata lumea a spus ca pictorialul pe care-l poti vedea mai jos a iesit foarte bine, Kim a fost, pare-se, foarte suparata atunci cand a vazut revista.

In episodul din emisiunea Kourtney & Kim Take New York difuzat aseara, Kim se plange surorilor ei ca apare mai goala decat in Playboy pentru acest pictorial. „Sunt atat de suparata. Editoarea mi-a promis ca nu se va vedea nimic, ca sanii si fundul meu vor fi acoperite artistic. Dar imi poti vedea sanii! Intregul concept era ca nimic sa nu se vada clar.”

Nu putem spune decat ca nu ne asteptam ca, avand in vedere experienta ei, Kim sa nu-si dea seama ca pozele vor fi atat de explicite.

ATENTIE, IMAGINI EXPLICITE!

Anunțuri

Februarie 1, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Kim Kardashian suparata foc ca a aparut goala in revista W! GALERIE FOTO Tue Feb 01, 2011 22:19 pm Anul trecut Kim Kardashian a facut furori cu pictorialul incendiar din revista W, in care corpul ii era acoperit doar de o fina pelicula de vopsea argintie. Desi toata lumea a spus ca pictorialul pe care-l poti vedea mai jos a iesit foarte bine, Kim a fost, pare-se, foarte suparata atunci cand a vazut revista. […] […]

    Pingback de Kim Kardashian suparata foc ca a aparut goala in revista W! GALERIE FOTO - Ziarul toateBlogurile.ro | Februarie 1, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: