Dj Blue Ro `s Blog

Gorila care merge ca un om. E viral pe net. Video

Ambam, o gorila cu spatele argintiu, parte dintr-o specie pe cale de disparitie, locuieste in Rezervatia Naturala Port Lympne din Kent, SUA. S-a nascut in 1990 la Howletts, un alt parc natural din Anglia.


Ambam

 

http://news.sky.com/sky-news/app/skynewsflash/OBU_Player_30.swf?type=embedded&baseColor=6710886&highlightColor=16711680&channel_key=News&ad_channel=2169867&ad_alias=pre_skynews_skynews_Home_Strange_News&networkId=999.1&unique_id=057006&media_title=Video%20Smash:%20Gorilla%20Ambam%20Walks%20Like%20A%20Man&attrib_url=http://news.sky.com&video_url=http://static1.sky.com//feeds/skynews/latest/flash/270111-gorilla-1000.flv&smoothing=true&tracking_account=DM530320KARC

 

 

“Tatal lui, Bitam, obisnuia si el sa merga la fel daca avea membrele superioare pline cu mancare”, a spus un reprezentat al rezervatiei, Phil Ridges. “Ambam mai are o sora, Tamba, si o sora vitrega care obisnuiesc si ele sa mearga in acelasi fel”, a adaugat acesta.

“Toate gorilele pot sa faca asta pana la un punct, insa nu ca Ambam. Este o celebritate a rezervatiei. Credem ca o face ca sa vada peste gard cand ingrijitorii merg sa-l hraneasca si poate sa o faca in cautarea hranei”, a incercat Ridges sa gaseasca o explicatie.

Imaginile au fost filmate de zoologul Johanna Wattson pentru un proiect despre mijloacele de locomotie ale gorilelor. Video-ul are aproape 300.000 de accesari pe YouTube pana acum.

 

Reclame

Ianuarie 27, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: