Dj Blue Ro `s Blog

Cel mai tare meci de box de la Hollywood! Paris Hilton vs Lindsay Lohan pentru 1 milion de dolari!

Paris Hilton si Lindsay Lohan au fost aproape de o bataie pe bune in urma cu vreo patru ani, atunci cand si-au aruncat vorbe destul de urate.

Acum, insa, e vorba de o actiune caritabila organizata de Hollywood Boxing Federation, in cadrul careia cele doua vedete ar trebui sa lupte intr-o singura runda de 1 minut, pentru care ar primi cate 500.000 dolari fiecare.

Damon Feldman, reprezentantul Hollywood Boxing Federation, a spus ca lupta se va numi „Bataia Fetelor Rele de la Hollywood”, nume probabil inspirat de numeroasele intamplari nu tocmai fericite prin care au trecut cele doua in ultima vreme.

Se pare ca lupta in sine se va purta mai degraba in joaca, pentru ca fetele vor purta manusi foarte moi de marimea unor perne ceva mai mici. Ne intrebam cum vor fi costumate si daca au voie sa apeleze si la „lovituri murdare”.

Stim ca totul este o gluma si ca banii incasati dintr-un asemenea eveniment ar urma sa fie donati integral unor fundatii caritabile, dar ar fi chiar interesant sa vedem o lupta pe bune intre cele doua dive, sau intre Britney si GaGa, Justin Bieber si Miley Cyrus si cate si mai cate. Tu pe cine ai vedea intr-o asemenea lupta?

Anunțuri

Ianuarie 25, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Cel mai tare meci de box de la Hollywood! Paris Hilton vs Lindsay Lohan pentru 1 milion de dolari! Tue Jan 25, 2011 21:52 pm Paris Hilton si Lindsay Lohan au fost aproape de o bataie pe bune in urma cu vreo patru ani, atunci cand si-au aruncat vorbe destul de urate. Acum, insa, e vorba de o actiune caritabila organizata de Hollywood Boxing Federation, in cadrul careia cele doua vedete ar trebui sa lupte intr-o singura runda de 1 […] […]

    Pingback de Cel mai tare meci de box de la Hollywood! Paris Hilton vs Lindsay Lohan pentru 1 milion de dolari! - Ziarul toateBlogurile.ro | Ianuarie 25, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: