Dj Blue Ro `s Blog

Flip-phone, aparatul viitorului: trei ecrane, posibilitati nenumarate.VIDEO

In era digitalizarii, cand un smartphone a devenit o necesitate, nu un moft, un designer danez a gasit o modalitate de a duce tehnologia un pas mai departe si a creat Flip-Phone, un aparat cu TREI ecrane.

Motivul initial al crearii acestui aparat a fost dorinta de a face ceva diferit de device-urile deja traditionale, „un dreptunghi cu un ecran pe el”, dupa cum spune designerul.

Asa ca danezul Kristian Ulrich Larsen a gandit un aparat complex, cu trei ecrane legate intre ele, care pot fi impaturite sau desfasurate in functie de ceea ce vrei sa faci.

Flip-Phone

Altfel spus Flip Phone este un concept al unui smartphone Android triunghiular dotat cu trei ecrane touchscreen rabatabile si cu o tastatura Qwerty.

Cele trei ecrane  pot rula toate aceeasi aplicatie sau una diferita ceea ce face Flip Phone-ul sa fie un gadget multifunctional si flexibil. Practic se vrea o alternativa la clasicele smartphone-uri flat screen existente pe piata la ora actuala.

Flip-Phone

Creatorul a mentionat ca a folosit materiale precum Gorilla Glass pentru ecran, care astfel este protejat, carcasa de aluminiu pentru spate, o structura metalica pentru a sustine sistemul de modificare a structurii si cateva led-uri pozitionate pe laterale, toate pentru fabricarea acestui dispozitiv ingenios.

Flip-Phone

 Stirileprotv.ro,

Reclame

Ianuarie 23, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: