Dj Blue Ro `s Blog

Romanii, in liga campionilor la sex. Afla cine este codas!

Romanii au luat fata japonezilor si englezilor. Criza, criza, dar la capitolul sex inca stam bine. Daca japonezii nu sunt interesati de sex, iar englezii sunt prea obositi pentru o noapte fierbinte, pentru romanii sexul este vital. Afla ce spun studiile!

Cuplu

Japonezii fac sex mai rar ca e mai dragut

Tinerii japonezi si-au pierdut interesul pentru sex. Cel putin asa indica rezultatele unui studiu realizat de Ministerul Sanatatii din Japonia pentru care au fost intervievati 671 de barbati si 869 de femei. Astfel, 35% dintre tinerii intre 16-19 ani nu au nimic de-a face cu sexul, un procent dublu fata de 2008 cand studiul de la vremea respective indica ca doar 17,5% nu mai fac dragoste.

Insurateii din Japonia fac sex o data pe luna

Studiul mai spune ca pana si cuplurile casatorite din Japonia se pot “lauda” doar cu o partida de sex lunar. Daca in 2004 procentul cuplurilor mai putin atrase de sex era in proportie de 31,9%, in prezent statisticile indica ca 40,8% din cei care si-au unit destinele nu mai vor nopti fierbinti decat o data pe luna.

Daca la prima vedere nu pare grav dat fiind populatia Japoniei, respectiv 127 de milioane de locuitori, totusi specialistii sunt ingrijorati de scaderea natalitatii.

Populatia Japoniei se va reduce dramatic in urmatorii 40 de ani. Estimam ca numarul locuitorilor va ajunge in jur de 47.7 de milioane de locuitori in urmatorul secol. Faptul ca tinerii nu mai fac sex, nici chiar casatoriti fiind, coroborat cu numarul tot mai ridicat al persoanelor varstnice, acest dezechilibru se va transforma intr-o problema grava in urmatorii ani”, a precizat doctorul Kunio Kitamura, reprezentant al Asociatiei pentru Panificare Familiala din Japonia.

Pentru a preveni o asa situatie, autoritatile au trecut la masuri de incurajare a tinerilor precum majorarea indemnizatiilor pentru bebelusi. Ramane de vazut daca sexul isi va intra in drepturi in fiecare saptamana in viata de cuplu a japonezilor.

Englezii, mult prea obositi pentru a mai face sex

Si englezii si-au pierdut energia pentru sex. Sapte din zece cupluri nu mai au chef de o partida de amor in timpul saptamanii, a aratat un studiu efectuat recent de expertii din Anglia.

Viata dezordonata, programul de munca solicitant cat si grija pentru copii ii lasa pe englezi fara apetit sexual in timpul saptamanii. Doar in week-end, englezii acorda importanta sexului. Doua treimi din cei care au participat la studiu au recunoscut ca au energie pentru sex doar la sfarsit de saptamana.

Studiul a mai aratat ca un sfert din cei implicati intr-o relatie refuza sa faca sex daca este prea tarziu, tot pe fond de oboseala. Astfel 17% din cupluri ajung la despartire, cauza principal fiind absenta partidelor de amor.

Concluzia ingrijoratoare a studiului, efectuat pe un esantion de 3000 de tineri cu varste intre 20-40 de ani, arata ca majoritatea englezilor implicati intr-o relatie sunt daramati de oboseala cel putin trei zile pe saptamana si nu par interesati decat in a se odihni

Romanii, cei mai tari din Europa de Est

Romanii gasesc mereu timp pentru nopti fierbinti.Intr-un studiu demarat de Pfizer in noua tari din Europa Centrala si de Est, plus Israel si Turcia, realizat pe un esantion de 3780 de persoane, Romania ocupa locul fruntas la capitolul frecventa actelor sexuale indicand o medie de cel putin o partida de amor la doua zile.

Si pentru femeile din Romania frecventa actului sexual este ridicata plasandu-se pe locul al doilea, 10,9 contacte pe luna in medie, dupa rusoaice, cu o medie de 12,7 raporturi sexuale.

Romanii sunt, insa, pe un penultimul loc in ce priveste importanta pe care o acorda sexului in viata lor, doar 60% dintre barbati si 46% dintre femei considerand ca este foarte important pentru ei.

Sexul este pus pe primul loc de barbatii din Polonia (76%), urmati de israelieni (75%), turci (71%), slovaci (67%), unguri (66%), rusi (65%), ucraineni (63%) si cehi (59%).

Raportul se schimba in cazul femeilor, turcoaicele considerand ca actul sexual constituie o prioritate pentru viata (54%), urmate de israelience (50%), poloneze si romance (46%).

Reclame

Ianuarie 15, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: