Dj Blue Ro `s Blog

Cel mai tampit tatuaj pe care l-ai vazut vreodata! Vezi cine si ce si-a tatuat! FOTO

Se stie ca rapperii tin foarte mult sa para mult mai macho si mai rai decat sunt ei in realitate, si-atunci se apuca si-si tatueaza tot felu de simboluri sau cuvinte menite sa inspaimante.

Sunt unii rapperi care au mers prea departe, insa, cu tatuajele si au ajuns sa-si tatueze tot felu de tampenii pe corp. Am mai discutat si in trecut despre cele mai stupide tatuaje faciale din istorie, dar tatuajul de mai jos si posesorul sau merita un premiu pentru CEL MAI TAMPIT TATUAJ FACIAL! EVER!

Gucci Mane este de ieri fericitul posesor al unui tatuaj in forma de con de inghetata completat cu trei boluri de inghetata pe obrazul drept.

Serios acum, pe cine ar trebui sa sperie cu tatuajul ala? Ce simbolizeaza acest tatuaj in cartierul in care-si face veacul? Ce-a vrut el sa spuna cu asta? Singura explicatie plauzibila vine in forma cererii de revocare a perioadei de proba formulate de Gucci Mane in fata judecatorului pe motiv ca „nu poate participa in mod inteligent” la un eventual proces. Serios?

Reclame

Ianuarie 15, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Cel mai tampit tatuaj pe care l-ai vazut vreodata! Vezi cine si ce si-a tatuat! FOTO Sat Jan 15, 2011 11:16 am Se stie ca rapperii tin foarte mult sa para mult mai macho si mai rai decat sunt ei in realitate, si-atunci se apuca si-si tatueaza tot felu de simboluri sau cuvinte menite sa inspaimante. Sunt unii rapperi care au mers prea departe, insa, cu tatuajele si au ajuns sa-si tatueze tot felu de tampenii pe […] […]

    Pingback de Cel mai tampit tatuaj pe care l-ai vazut vreodata! Vezi cine si ce si-a tatuat! FOTO - Ziarul toateBlogurile.ro | Ianuarie 15, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: