Dj Blue Ro `s Blog

O romanca de 23 de ani a dat lovitura la Milano! Afla de ce e cea mai tare

Tanara se numeste Cornelia Anghelescu, studiaza la cel mai renumit institut de moda din Europa si a lansat deja cateva colectii apreciate de critici. Creatiile ei unicat sunt vanate de doamnele care-si permit sa plateasca mii de euro pentru o rochie.

moda

Cand a plecat din Bucuresti, acum cinci ani, imediat dupa ce absolvise liceul Nicolae Tonitza, Cornelia Anghelescu era hotarata sa-si faca un nume in lumea modei. La Milano, norocul i-a fost alaturi.

Cand eram clasa a XI-a am vazut un articol, intr-un ziar romanesc despre Marangoni. Zicea ca e cea mai buna scoala din Europa si aici au studiat Dolce, Moschino. Asa ca am zis: mama, eu cand termin liceul vreau sa merg la Milano. Si uite-ma aici„, povesteste Cornelia.

Nu oricine intra insa la Institutul de moda Marangoni, cel mai tare din Europa, unde costurile pentru un an de studiu ajung la 15.000 de euro.

Ca sa-si plateasca taxele, Cornelia a facut ce stie ea mai bine: a creat haine.

Colaboratoarea Veronica Barberis povesteste despre Cornelia: „A castigat multe concursuri importante din Italia. La „Noile talente” a fost castigatoare absoluta, apoi a obtinut bursa pentru un masterat la Institutul Maragoni, lucru extrem de important. Jos palaria!”.

Creatiile sale sunt chic, gandite pentru femeile pasionate de moda si de culorile vii. Cornelia alege numai textile fine, pe care aplica apoi cristale si pietre semipretioase.

Pana acum, tanara a avut parte numai de incurajari. Toti cei care i-au vazut tinutele ii prevad un viitor stralucit in bransa.

Un juriu a declarat-o castigatoare la sectiunea rochii de seara, unde a propus o colectie foarte colorata, foarte inovativa. Cusaturile ei sunt perfecte, se vede ca vine de la o scoala foarte importanta ca Marangoni„, a declarat Valentina Antonini, organizatoare evenimente de moda.

Tine-o tot asa! Ai o colectie buna, de impact, frumoasa, folosesti produse de calitate„, a sfatuit-o si Luca Boiocchi, stilist LeCrown.

Romanca viseaza ca intr-o zi rochiile sale vor fi purtate de vedete de la Hollywood: „Julia Roberts! Pe ea as vedea-o imbracata in hainele mele.”
 

Reclame

ianuarie 9, 2011 - Posted by | Uncategorized | , ,

Un comentariu »

  1. […] O romanca de 23 de ani a dat lovitura la Milano! Afla de ce e cea mai tare Sun Jan 09, 2011 10:34 am Tanara se numeste Cornelia Anghelescu, studiaza la cel mai renumit institut de moda din Europa si a lansat deja cateva colectii apreciate de critici. Creatiile ei unicat sunt vanate de doamnele care-si permit sa plateasca mii de euro pentru o rochie. Cand a plecat din Bucuresti, acum cinci ani, imediat dupa ce absolvise liceul Nicolae […] […]

    Pingback de O romanca de 23 de ani a dat lovitura la Milano! Afla de ce e cea mai tare - Ziarul toateBlogurile.ro | ianuarie 9, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: