Dj Blue Ro `s Blog

Insarcinata in sase luni, Penelope Cruz, cat pe ce sa cada pe burta

De cand a ramas insarcinata, Penelope Cruz n-a prea fost vazuta in public singura, ci mereu insotita de sotul Javier Bardem. Din pacate, la prima ei iesire la cumparaturi fara partener, actrita era cat pe ce sa ajunga la spital.

Penelope Cruz

Insarcinata in sase luni, Penelope Cruz a mers insotita de un prieten la shopping intr-un magazin din Hollywood. La iesirea din complexul comercial insa, actrita s-a impiedicat de bordura din parcare si a fost la un pas sa-si piarda echilibrul si a picat pe burta.

Norocul ei a fost ca a reusit sa se sprijine repede de masina si astfel si-a recapatat echilibrul. O cazatura ar fi fost destul de periculoasa pentru sarcina avansata a sotiei lui Javier Bardem.

Penelope Cruz si Javier Bardem formeaza un cuplu din 2007. Cei doi s-au casatorit anul trecut intr-o ceremonie privata, in insulele Bahamas.

Reclame

Ianuarie 5, 2011 - Posted by | Uncategorized | , ,

1 comentariu »

  1. […] Insarcinata in sase luni, Penelope Cruz, cat pe ce sa cada pe burta Wed Jan 05, 2011 12:47 pm De cand a ramas insarcinata, Penelope Cruz n-a prea fost vazuta in public singura, ci mereu insotita de sotul Javier Bardem. Din pacate, la prima ei iesire la cumparaturi fara partener, actrita era cat pe ce sa ajunga la spital. Insarcinata in sase luni, Penelope Cruz a mers insotita de un prieten la shopping intr-un […] […]

    Pingback de Insarcinata in sase luni, Penelope Cruz, cat pe ce sa cada pe burta - Ziarul toateBlogurile.ro | Ianuarie 5, 2011 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: