Dj Blue Ro `s Blog

Inca o vedeta ranita la schi! Anna Lesko si-a rupt mana!

Blestemul partiilor de schi din strainatate continua sa faca victime printre romani. Dupa ce Serban Huidu s-a accidentat in Austria, Anna Lesko si-a rupt, ieri, mana, in Franta.

Anna Lesko

Accidentul a avut loc ieri, in jurul orei 17.00, in statiunea franceza Courchevel. Anna, care se afla pe partie cu o prietena, a fost lovita violent de un alt schior. Din cauza impactului, interpreta s-a dezechilibrat si a cazut peste parapetii ce delimiteaza partia, prabusindu-se 20 de metri intr-o prapastie. Din fericire, zapada a atenuat loviturile, iar artista a avut mare noroc ca nu s-a izbit de vreun copac, cum a fost in cazul lui Serban Huidu.

Anna Lesko şi-a fracturat mâna după un accident petrecut, ieri, pe una dintre pârtiile din staţiunea franceză Courchevel

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 17.00, în staţiunea franceză Courchevel. Anna, care se afla pe pârtie cu o prietenă, a fost lovită violent de un alt schior.

«Am avut noroc cu casca»

Din cauza impactului, interpreta s-a dezechilibrat şi a căzut peste parapeţii ce delimitează pârtia, prăbuşindu-se 20 de metri într-o prăpastie. Din fericire, zăpada a atenuat loviturile, iar artista a avut mare noroc că nu s-a izbit de vreun copac, cum a fost în cazul lui Şerban Huidu.

Lesko s-a ales doar cu o fractură la mână. Chiar şi aşa, a fost imediat preluată de salvamontişti şi dusă la spitalul Moutiels, unde i s-a pus ghips. “Am avut noroc că am purtat cască de protecţie şi nu m-am lovit la cap. Mâine merg din nou la medic pentru alte investigaţii”, ne-a declarat Anna aseară.

 Vlad Huidu: «Şerban vrea să se dea jos din pat»

Starea lui Şerban Huidu (foto), care s-a ales cu o fractură craniană după ce a căzut la schi, pe o pârtie din Austria, se îmbunătăţeşte de la o zi la alta.

“E tot la Terapie Intensivă, dar într-o zonă mai liniştită. Am fost la el, am făcut nişte glumiţe, e OK! Mănâncă, bea, e foarte agitat, se mişcă încontinuu şi vrea să se dea jos din pat”, a declarat Vlad Huidu.

Reclame

Ianuarie 5, 2011 - Posted by | Uncategorized | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: