Dj Blue Ro `s Blog

Lindsay Lohan intr-un pictorial incendiar! GALERIE FOTO

De cand a terminat cu inchisoarea si cu tratamentele, Lindsay a revenit la ceea ce a consacrat-o inainte ca viata ei sa ia o turnura atat de urata: sa apara in pictoriale super sexy.

LiLo a primit recent o scutire de la clinica Betty Ford pentru a aparea in pictorialul  de mai jos, realizat de Benn Jae. Gandindu-ne la pozele de pe vremea cand a fost arestata – si care nu i-au facut cinste in niciun fel, ne bucuram sa o revedem pe Lindsay in acest pictorial superb.

Apropo, dupa ce ati terminat sa o examinati pe LiLo, puteti sa va concentrati si pe fundalul pozelor unde veti vedea numele unor alte celebritati scrise pe perete. Insiruirea de nume e fie o lista a celebritatilor fotografiate de Benn Jae, fie un motor urias de cautare a celebritatilor.

Oricum ar fi, Lindsay iese in evidenta!

Anunțuri

Decembrie 31, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Lindsay Lohan intr-un pictorial incendiar! GALERIE FOTO Fri Dec 31, 2010 11:40 am De cand a terminat cu inchisoarea si cu tratamentele, Lindsay a revenit la ceea ce a consacrat-o inainte ca viata ei sa ia o turnura atat de urata: sa apara in pictoriale super sexy. LiLo a primit recent o scutire de la clinica Betty Ford pentru a aparea in pictorialul  de mai jos, realizat de […] […]

    Pingback de Lindsay Lohan intr-un pictorial incendiar! GALERIE FOTO - Ziarul toateBlogurile.ro | Decembrie 31, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: