Dj Blue Ro `s Blog

Moartea lui Owen Wilson, o farsa, la fel ca in cazul lui Adam Sandler

Dupa ce in urma cu 2 zile actorul Adam Sandler a fost nevoit sa nege zvonurile potrivit carora a murit in urma unui accident la schi in Elvetia, site-ul LiveLeak a publicat informatia ca Owen Wilson ar fi murit intr-un incident asemanator.

Owen Wilson

LiveLeak scria ca Wilson ar pierdut controlul placii cand avea viteza mare si a intrat intr-un copac.

In urmatoarele ore, apropiati ai actorului si purtatorul sau de cuvant au declarat pentru okmagazine.com sau pentru gossipcop.com ca actorul este in viata.

Asta dupa ce purtatorul de cuvant al actorului Adam Sandler a fost pus in situatia de a nega pentru GossipCop.com speculatiile despre decesul actorului, acum doua zile.

Sandler nu este singura vedeta care a trebuit sa nege zvonurile potrivit carora ar fi murit de Craciun, in aceeasi situatie aflandu-se Aretha Franklin, Charlie Sheen si cantaretul Aaron Carter.

Anunțuri

Decembrie 30, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Moartea lui Owen Wilson, o farsa, la fel ca in cazul lui Adam Sandler Thu Dec 30, 2010 10:45 am Dupa ce in urma cu 2 zile actorul Adam Sandler a fost nevoit sa nege zvonurile potrivit carora a murit in urma unui accident la schi in Elvetia, site-ul LiveLeak a publicat informatia ca Owen Wilson ar fi murit intr-un incident asemanator. LiveLeak scria ca Wilson ar pierdut controlul placii cand avea viteza mare si […] […]

    Pingback de Moartea lui Owen Wilson, o farsa, la fel ca in cazul lui Adam Sandler - Ziarul toateBlogurile.ro | Decembrie 30, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: