Dj Blue Ro `s Blog

TULBURATOR! Un MONSTRU care s-a filmat omorand cu cruzime doua pisicute e vanat in intreaga lume!

TULBURATOR! Un MONSTRU care s-a filmat omorand cu cruzime doua pisicute e vanat in intreaga lume!

Spiritul Craciunului nu inseamna nimic pentru un adolescent, care in loc sa faca fapte bune si sa ofere cadouri celor dragi, a preferat sa socheze o lume intreaga, postand pe internet un filmulet in care ucide fara mila doua pisicute, care nu i-au gresit cu nimic.
TULBURATOR! Un MONSTRU care s-a filmat omorand cu cruzime doua pisicute e vanat in intreaga lume!

Bietele animalute au pierit sufocate intr-o punga de aspirator, din care calaul lor a scos tot aerul. Filmul executiei a fost postat apoi pe YouTube, insa a fost elimineat rapid de cei care administreaza site-ul.

Iubitorii de animale sunt insa pe urmele lui si a chiar au creat o pagina pe Facebook, pentru identificarea monstrului si tragerea lui la raspundere.

Subiectul este expus pe larg in presa din Anglia. In timp ce TheSUN sustine ca adolescentul ar fi un britanic, jurnalistii de la Daily Mail afirma ca imaginile terifiante au fost postate pe YouTube din orasul Hamburg, Germania. Alte variante luate in calcul sunt Letonia sau o tara est-europeana.

Anunțuri

Decembrie 24, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] TULBURATOR! Un MONSTRU care s-a filmat omorand cu cruzime doua pisicute e vanat in intreaga lume! Fri Dec 24, 2010 20:33 pm TULBURATOR! Un MONSTRU care s-a filmat omorand cu cruzime doua pisicute e vanat in intreaga lume! Spiritul Craciunului nu inseamna nimic pentru un adolescent, care in loc sa faca fapte bune si sa ofere cadouri celor dragi, a preferat sa socheze o lume intreaga, postand pe internet un filmulet in care ucide fara mila doua […] […]

    Pingback de TULBURATOR! Un MONSTRU care s-a filmat omorand cu cruzime doua pisicute e vanat in intreaga lume! - Ziarul toateBlogurile.ro | Decembrie 24, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: