Dj Blue Ro `s Blog

2010, anul computerelor-tableta. Microsoft vine din urma in 2011

2010 a fost anul care a consacrat computerele-tableta pe care cu siguranta cei care au fost de o cumintenie rara ar putea sa le gasesca sub brad.

ipad

Apple a vandut 7,5 milioane de iPad-uri pana in octombrie, dar deja are concurenta serioasa. Cel putin doua companii isi vor lansa anul viitor propriile produse si umbla vorba ca se pregateste sa intre pe piata inclusiv Microsoft, cu tableta Courrier.

Lansarea iPad a fost probabil cel mai asteptat eveniment al anului 2010. Insa in scurt timp au aparut si produsele concurente. Compania germana Neofonie a lansat WePad, redenumit ulterior WeTab, cu avantaje similare, dar la un pret mai mic. Insa concurenta adevarata a venit din partea Galaxy Tab de la Samsung.

In 2011, stim deja ca BlackBerry va lansa PlayBook. Samsung va lansa o noua versiune a tabletei sale, de 10 inci”, a declarat Luke Peters, editor T3 magazine.

Prin comparatie, in sectorul e-book nu e la fel de multa agitatie. Amazon domina piata, cu un produs mai ieftin decat tabletele, dar care ofera mai putin.

Pentru moment, Amazon Kindle e usor, transportabil, folosit doar pentru citit. In timp ce iPad e considerat o masinarie multimedia, care face multe alte lucruri. Ramane de vazut daca in 2011, e-book-ul isi va diversifica abilitatile„, a spus Luke Peters.

In ceea ce-i priveste, consumatorii par sa stie foarte bine ce vor.

Cartile electronice pierd in competitia cu cele traditionale.

In orice caz, tabletele de tip Ipad isi fac loc printre „jucariile” omului modern. Potrivit unui sondaj, un american din cinci intentioneaza sa-si cumpere una in urmatorii ani.

Reclame

Decembrie 24, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: