Dj Blue Ro `s Blog

Maria Marinescu are un baietel. Levyn s-a nascut la Viena

Maria a nascut miercuri, la Dobling Privat Klinik din Viena, in Austria. Baietelul are 4,3 kilograme si 50 de centimetri.

The One

Frank Colin, sotul Mariei si tatal copilului, a asistat la nasterea micutului, care a si primit cadou doua geamantane cu haine speciale.

Maria Marinescu si sotul si bebelusul vor locui la Paris, unde vor petrece si sarbatorile de iarna, alaturi de prieteni si de familie.

Maria Marinescu si Frank Colin s-au casatorit civil pe 21 martie 2009, la Primaria Sectoului 1 din Bucuresti, iar nunta a avut loc in iunie, la Paris.

Reclame

decembrie 23, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , ,

Un comentariu »

  1. […] Maria Marinescu are un baietel. Levyn s-a nascut la Viena Thu Dec 23, 2010 15:30 pm Maria a nascut miercuri, la Dobling Privat Klinik din Viena, in Austria. Baietelul are 4,3 kilograme si 50 de centimetri. Frank Colin, sotul Mariei si tatal copilului, a asistat la nasterea micutului, care a si primit cadou doua geamantane cu haine speciale. Maria Marinescu si sotul si bebelusul vor locui la Paris, unde vor petrece […] […]

    Pingback de Maria Marinescu are un baietel. Levyn s-a nascut la Viena - Ziarul toateBlogurile.ro | decembrie 23, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: