Dj Blue Ro `s Blog

Mai putin doamna, mai mult loca! Lady GaGa, la cumparaturi in chiloti

Se stie cat de obraznica e GaGa cand vine vorba de alegerile vestimentare, dar parca de data aceasta incep sa iti clantaneasca dintii numai cand te uiti la ea.

Lady GaGa

La Paris era un frig de crapau pietrele, dar n-a contat ca diva se poate pricopsi cu vreo raceala. Daca Lady GaGa vrea sa poarte doar chilotei, nimeni nu poate sa o convinga sa isi ia macar o fustita de-o palma.

Nici jacheta de PVC si nici ciorapii-plasa nu prea au ajutat-o sa infranga gerul. Si totusi, GaGa n-a uitat piesa de rezistenta, fara de care nu se poate sa iesi la cumparaturi la Paris, seara. Adica ochelarii Chanel. Plus ca toata lumea se intreba ce e cu semnele rosii de pe picioarele divei. Or fi fost chiar de la ger?!

Lady GaGa
Lady GaGa

 

Anunțuri

Decembrie 23, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Mai putin doamna, mai mult loca! Lady GaGa, la cumparaturi in chiloti Thu Dec 23, 2010 13:10 pm Se stie cat de obraznica e GaGa cand vine vorba de alegerile vestimentare, dar parca de data aceasta incep sa iti clantaneasca dintii numai cand te uiti la ea. La Paris era un frig de crapau pietrele, dar n-a contat ca diva se poate pricopsi cu vreo raceala. Daca Lady GaGa vrea sa poarte doar […] […]

    Pingback de Mai putin doamna, mai mult loca! Lady GaGa, la cumparaturi in chiloti - Ziarul toateBlogurile.ro | Decembrie 23, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: