Dj Blue Ro `s Blog

DiCaprio, numarul 1 in topul actorilor din filme cu cele mai mari incasari

Leonardo DiCaprio a avut un an foarte bun. Pe langa faptul ca l-a impresionat pe Vladimir Putin, starul se afla si in topul actorilor ale caror filme au avut cele mai mari incasari in 2010.

Leonardo DiCaprio

Astfel, in clasamentul realizat de revista Forbes, Leonardo DiCaprio ocupa prima pozitie in randul actorilor de la Hollywood ale caror filme, cumulate, au avut cele mai mari incasari de anul acesta.

Actorul datoreaza aceasta realizare rolurilor sale din filmele „Shutter Island”, al lui Martin Scorsese, si „Inceputul/ Inception„, de Christopher Nolan.

Daca „Shutter Island” a avut incasari de 294,8 milioane de dolari pe plan mondial, „Inception” a vandut bilete in valoare de 825,4 milioane de dolari. Totalul incasarilor generate de cele doua filme este de 1,1 miliarde de dolari.

Pe locul doi s-au clasat Mia Wasikowska si Johnny Depp. Filmele lor au avut incasari de 1,03 miliarde de dolari.

Mia Wasikowska a dat viata personajului Alice din „Alice in Tara Minunilor/ Alice in Wonderland”, a lui Tim Burton. Filmul a ocupat locul al doilea in box office-ul mondial din 2010, cu incasari de 1,02 miliarde de dolari.

Mia a jucat si in drama „The Kids Are All Right„, alaturi de Julianne Moore si Annette Bening. Pelicula a obtinut deja incasari de peste 29 milioane de dolari.

Johnny Depp a jucat si el in „Alice in Wonderland” (incasari de 1,02 miliarde de dolari) si in „The Tourist”. Acesta din urma a obtinut pana la ora publicarii acestor informatii, incasari de 54,5 milioane de dolari.

Robert Downey Jr., cu incasari de 807 milioane de dolari generate de filmele „Iron Man-Omul de otel 2” si „Due Date/ Sorocul„, s-a clasat pe locul al treilea.

Topul Forbes continua cu Daniel Radcliffe (780 milioane de dolari din filmul „Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea I„), Robert Pattinson (749 milioane de dolari cu „Saga Amurg: Eclipsa” si „Aminteste-ti de mine/ Remember me”), Kristin Stewart, Sam Worthington, Jaden Smith si Jackie Chan.

Stirileprotv.ro,
Anunțuri

Decembrie 23, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] DiCaprio, numarul 1 in topul actorilor din filme cu cele mai mari incasari Thu Dec 23, 2010 12:59 pm Leonardo DiCaprio a avut un an foarte bun. Pe langa faptul ca l-a impresionat pe Vladimir Putin, starul se afla si in topul actorilor ale caror filme au avut cele mai mari incasari in 2010. Astfel, in clasamentul realizat de revista Forbes, Leonardo DiCaprio ocupa prima pozitie in randul actorilor de la Hollywood ale caror filme, […] […]

    Pingback de DiCaprio, numarul 1 in topul actorilor din filme cu cele mai mari incasari - Ziarul toateBlogurile.ro | Decembrie 23, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: