Dj Blue Ro `s Blog

Monica Columbeanu vine din SUA să fie cu socrul, de ziua lui

Monica Columbeanu revine azi din Statele Unite, dar nu pentru că ar vrea neapărat să fie de Sărbători cu soţul ei, Irinel. Moni işi doreşte să-l serbeze aşa cum trebuie pe socrul ei, Ion ,  care de Crăciun face 85 de ani.

Irinel a venit mereu s-o ia pe Monica de la aeroport, însă aceasta nu s-a arătat prea încântată de acest lucru

Monica Columbeanu se întoarce astăzi în ţară, dar nu singură, ci însoţită de mama şi de fetiţa sa, precum şi de sora ei, Ramona Gabor. Unul dintre motivele vizitei îl constituie ziua socrului său, născut chiar de Crăciun, pe 25 decembrie. “Socrul meu este născut chiar de Crăciun. Probabil de aceea este o persoană aşa specială”, a spus soţia lui Irinel Columbeanu.

Moni nu a ascuns nici faptul că Irina îşi doreşte să fie şi cu tatăl ei, în ciuda faptului că relaţia dintre ea şi Irinel e una mai degrabă rece.

Irinel nu şi-a mai văzut fetiţa de mai bine de şase luni, de când soţia sa a plecat în America. De altfel, Moni îşi va petrece Revelionul, se pare, la New York, unde va merge pentru a negocia un contract, urmând ca Irina să rămână la Izvorani, cu Irinel.

Anunțuri

Decembrie 21, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Monica Columbeanu vine din SUA să fie cu socrul, de ziua lui Tue Dec 21, 2010 13:02 pm Monica Columbeanu revine azi din Statele Unite, dar nu pentru că ar vrea neapărat să fie de Sărbători cu soţul ei, Irinel. Moni işi doreşte să-l serbeze aşa cum trebuie pe socrul ei, Ion ,  care de Crăciun face 85 de ani. Monica Columbeanu se întoarce astăzi în ţară, dar nu singură, ci însoţită de […] […]

    Pingback de Monica Columbeanu vine din SUA să fie cu socrul, de ziua lui - Ziarul toateBlogurile.ro | Decembrie 21, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: