Dj Blue Ro `s Blog

DANS SPORTIV. Clubul Galactic a organizat Balul Maturitatii si serbarea de final de an

DANS SPORTIV. Clubul Galactic a organizat Balul Maturitatii si serbarea de final de an
                                                                                                                                                         
Clubul Galactic Dance Baia Mare a marcat incheierea activitatii competitionale din 2010 printr-un spectacol, ca in fiecare an. Evenimentul a fost deschis de Balul Maturitatii, in cadrul caruia au evoluat 30 de liceeni in ani terminali care au urmat cursurile planificate de „Proiectul de educatie europeana prin dans si bune maniere”, dupa care a urmat de serbarea “Dansand il asteptam pe Mos Craciun”, la care au luat parte toti “galacticii” de la mic la mare. Cum era de asteptat, ei au fost rasplatiti cu multe aplauze de publicul numeros prezent in sala.

Serbarea de final de an a Clubului Galactic Dance Baia Mare a fost deschisa a inceput cu Balul Maturitatii, care a asezat pe scena 15 perechi, formate dein liceeni din anii terminali, care au parcurs lectiile planificate de programul de educatie europeana prin dans si bune maniere, derulat de Galactic impreuna cu Consiliul Local si Primaria Baia Mare. Emotionati, adolescentii au demonstrat ca pregatirile cu instructorii de la Galactic Dance, Madalina Mare si George Todoran, le-au prins bine. Ei le-au oferit celor prezenti patru momente de dans: cadril, vals lent, vals vienez si tango.

“Avand in vedere ca avem aproximativ aceeasi varsta, noua ni s-a parut interesant, distractiv si haios sa lucram cu elevii. Prima data am incercat sa fim prietenii lor si apoi profesorii lor. Noi ne-am destins la aceste ore”, a spus Madalina Mare. Printre cei care au participat la Balul Maturitatii s-a aflat si Natalia Rus, castigatoare a titlului de Miss Maramures 2010. Ea a marturisit ca moda cu dansul se imbina perfect. “Am facut pregatiri saptamanale si a fost foarte bine. Am avut o coregrafie pe intelesul tuturor, indiferent ca am fost incepatori sau avansati. Cel mai mult mi-a placut valsul lent”, a marturisit Natalia Rus.

Dupa momentul de dans sustinut de proaspetii initati in tainele dansului, toti “galacticii”, cu mic cu mare, le-au daruit celor din sala cele mai diverse dansuri, marcand momentele cele mai importante ale activitatii clubului pe parcursul anului 2010.

“Anul 2010 a fost unul de tranzitie pentru ca o parte dintre perechile mari care au ajuns la 18-19 ani au lasat-o mai moale sa zicem, insa au venit niste perechi tinere carora noi le suntem instructori, perechi care arata potential. Ca in fiecare an, am reusit si de aceasta data sa obtinem multe medalii nationale si internationale la majoritatea categoriilor de varsta la care avem perechi”, a spus George Todoran, instructor.

Clubul de dans Sportiv Galactic Dance Baia Mare a participat in acest an la 15 competitii nationale si la patru internationale, cucerind in total 44 de medalii, dintre care 16 de aur si 18 de argint. „Galacticii” au evoluat in 68 de finale si 41 de semifinale. Cele 17 perechi de la Galactic au acoperit intrega paleta de categorii de varsta. Cea mai titrata pereche in 2010 a fost constituita din Vlad Robu si Anda Silaghi, cei doi ajungand in finala Cupei Romaniei, unde au ocupat locul VI la categoria 6-9 ani, Standard. Vlad si Anda au cucerit trei medalii si patru de argint. Pe locul II s-au plasat in ierarhia Galactic perechea formata din Ciprian Balint si Diana Rogoz si cea compusa din Emanuel Morar si Alina Dunca.

Reclame

Decembrie 20, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , ,

1 comentariu »

  1. […] DANS SPORTIV. Clubul Galactic a organizat Balul Maturitatii si serbarea de final de an Mon Dec 20, 2010 8:37 am DANS SPORTIV. Clubul Galactic a organizat Balul Maturitatii si serbarea de final de an                                                                                            &am […]

    Pingback de DANS SPORTIV. Clubul Galactic a organizat Balul Maturitatii si serbarea de final de an - Ziarul toateBlogurile.ro | Decembrie 20, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: