Dj Blue Ro `s Blog

Johnny Depp: ”Angelina Jolie e o persoană normală”

Despre Angelina Jolie, cea mai mediatizată vedetă de la Hollywood, s-au spus atât de multe încât nimeni nu mai ştie ce să creadă. Chiar şi Johnny Depp, celebru la rândul lui, a fost uimit când şi-a dat seama că frumoasa actriţa este o femeie normală.

În timpul filmărilor pentru pelicula The Tourist, în care Johnny Depp joacă alături de Angelina Jolie,  actorului nu i-a venit să creadă cât de naturală poate fi colega lui de platou.
Foto Northfoto/ Johnny Depp: ”Angelina Jolie e o persoană normală”

”Ce m-a impresionat cel mai mult la Angelina a fost normalitatea, naturaleţea. La câte lucruri s-au scris despre ea şi Brad în presă, nici nu ştii ce să crezi. Oricum este minunată şi o mamă grozavă”, a declarat Johnny Depp.

Anunțuri

Decembrie 19, 2010 - Posted by | Uncategorized | , , , , ,

1 comentariu »

  1. […] Johnny Depp: ”Angelina Jolie e o persoană normală” Sun Dec 19, 2010 18:05 pm Despre Angelina Jolie, cea mai mediatizată vedetă de la Hollywood, s-au spus atât de multe încât nimeni nu mai ştie ce să creadă. Chiar şi Johnny Depp, celebru la rândul lui, a fost uimit când şi-a dat seama că frumoasa actriţa este o femeie normală. În timpul filmărilor pentru pelicula The Tourist, în care Johnny […] […]

    Pingback de Johnny Depp: ”Angelina Jolie e o persoană normală” - Ziarul toateBlogurile.ro | Decembrie 19, 2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: